Tiedote ja ilmoittautuminen

Voima päivä kankaanpää solmussa os. jalavankatu 2

Tervehdys! Hengellisiä kokoontumisia ei varmasti ole liikaa ollut lähes 2 vuoteen.

Nyt on aika! järj. Hopetime Church (Kingdom Church) Olen Vesa Siltaoja Hopetime Churhin pastori ja toimimme tilaisuuden isäntinä vaimoni Terhin kanssa. Mukana Samppa ja Tarja Palo Elävät virrat seurakunnasta.

Tilaisuus sinulle: Jumalan valtakunnan työntekijä, pastori,evankelista, sinä joka teet Jumalan valtakunnan työtä tavalla ja toisella, juuri sinulle,  Voimaantumispäivä la. 20.11.2021 Päivillä pureudutaan voimaan joka vaikuttaa työhön jota teemme. Päivillä rukoillaan voimarukouksia jokaisen puolesta, rukouksia on myös pienryhmissä.

Annamme Pyhän Hengen vaikuttaa itsessämme ja kaikissa mukana olevissa. Päivän anti yksinkertaisuudessaan pyörii asian: Voima vaikutuksissa! Emme anna minkään rajoittaa toimintaamme. Pyhän Henki saakoon ohjata toimintaamme. Jumalan valtakunnan työssä on oikeus puhua asioita jotka on päivän polttavia, emme anna minkään rajoituksen sulkea suutamme totuudelta.

Pastorit, evankelistat, uudet Jumalan soturit, tervetuloa! Ilomme Herrassa on yhteinen. Puhumme Jumalan Sanaa ja tuomme esille Jumalan Voiman! Lähde varustautumaan! Voit olla vapaa Jumalan palvelija täynnä Voimaa!

Tilaisuus Solmu toimintakeskuksessa os. Jalavankatku 2 Kankaanpää. *Paikka on lämminhenkinen kokoontumistila. Olet sydämellisesti tervetullut! Jos kokoontumisrajoituksia tulee niin otamme ne huomioon. Jos tilaisuus ei onnistu palautamme maksun antamallenne tilille osallistumismaksu: 30 € sis. aamupalan, lounaan, lähtökahvit.

ilmoittautumiset to.18.11 mennessä ilmottautuminen tapahtuu maksun suoritettaessa Hopetime Churchin tilille: FI 274721 0010 0267 22

Ohjelma: Lauantai 20.11.

klo .9:30 Alkukahvit suolapalalla Ylistystä ja rukousta, vapautta Hengessä. Sana Voimasta

klo. 12:00 Lounas: Kankaanpää kuntoutuskeskuksessa. os. Kelankaari 4, 38700 Kankaanpää https://www.kuntke.fi/hotelli-ja-ravintola/ravintola/#kangaspolku