Hopetime-Church

Hopetime Church, itsenäinen seurakunta.

Hopetime Church on startannut 2020 sitä ennen toiminut vapaaseurakuntana vuodesta 2004. Silloisen seurakunnan perustajat Vesa ja Terhi Siltaoja toimivat myös uuden seurakunnan perustajina.

Hopetime Church on uskovien yhteisö. Hopetime Church kuuluu Kingdom Church kirkkokuntaan.

Enankeliumin julistusta :Isojoki , Honkajoki, Kankaanpää, Pomarkku , Kauhajoki, Kristiinankaupunki

Mark.16:15 Jeesus sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. 16:16 Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu; mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen. 16:17 Ja nämä merkit seuraavat niitä, jotka uskovat: minun nimessäni he ajavat ulos riivaajia, puhuvat uusilla kielillä, 16:18 nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi."